2014

In 2014 deed ik veel vertaalwerk voor Discovery Magazine. Niet alleen bevalt het mij goed om een artikel om te zetten naar een goed Nederlands stuk, ook de onderwerpen hadden mijn grote belangstelling. Het waren allemaal thema's waar ik me niet zo snel in zou verdiepen, maar die uitermate boeiend zijn als ze op je pad komen: onder andere goud, olie, neushoorns en straling. 

Mijn opdracht voor www.lucasleerkracht.nl werd ook dit jaar verlengd en bijzonder trots ben ik op het feit dat ik al vanaf het begin van mijn ondernemerschap dit communicatiemiddel voor Lucas Onderwijs mag maken. We blijven nieuwe onderwerpen bedenken en boeiende invalshoeken verzinnen. 

Voor UNICEF Nederland ging ik ook in 2014 aan de slag. Een inspirerende omgeving voor een onderwerp waar mijn hart vol voor gaat: kinderrechten. De uitwerking was concreet en creatief. Zo werkte ik mee aan een tentoonstelling over kinderrechten in het theater waar de voorstelling Anne werd vertoond. De werkzaamheden ten dienste van de samenwerking met bedrijven waren uiteenlopend van aard: van een nieuwsbrief ontwikkelen voor de kleinzakelijke markt tot samenwerking met multinationals. Een zeer boeiende tijd. 

foto 2.JPG